Tell Us hjälper företag och organisationer med hållbarhetsarbete och kommunikation på strategisk och operativ nivå. Med god grund i hållbarhetsforskningen och bred erfarenhet av kommunikation erbjuder vi er verktyg för att bli mer hållbara, och lyckas nå ut till såväl medarbetare som externa målgrupper.

Tell Us grundades i slutet av 2018 av Beatrice Rindevall, journalist, kommunikatör och opinionsbildare med mångårig erfarenhet av hållbarhetsfrågor. Utöver sitt arbete på Tell Us är hon redaktör för sveriges största miljöblogg, Supermiljöbloggen.

> Mer om Bea

Tell Us är en kunnig och driven byrå, med bredd kring såväl kommunikation som hållbarhetsfrågor. Ni kan välja delar av våra tjänster, eller låta oss sköta allt från policys till digital kommunikation och PR.

Självklart anpassar vi oss efter er tonalitet, och kan vara allt från korrekta till innovativa, allvarliga eller lekfulla. Vi driver dock alltid en ärlig kommunikation, och kommer aldrig bidra till skönmålning. Förutom det finns det nästan inget vi inte gör.

Välj Tell Us om du vill ha en mångsidig, trevlig, idésprutande byrå med både hjärtat och hjärnan på rätt ställe.

Varför startade Tell Us?

”Behövs det verkligen fler hållbarhetskonsulter?”, kanske du tänker. Kort sagt – ja. Utvecklingen går i många fall åt fel håll, och vi behöver alla goda krafter i omställningen. Att vi endast når ett av 16 miljömål är bara ett av exemplen.

Kommunikationen är minst lika viktig. Goda exempel behöver spridas, och information behövs för att kunna göra rätt och ta kloka beslut.

Tell Us vill att beslut och kommunikation ska baseras på kunskap och forskning, och vi hjälper företag att stegen som krävs. Därför erbjuder vi såväl hjälp med kommunikation som med forskningsbaserade åtgärdsanalyser. Förhoppningsvis kan vi också ha roligt på vägen.