Planerar ni event i Almedalen?

Vill du träffa nyckelpersoner i ett mindre samtal eller skapa ett uppmärksammat event? Beatrice Rindevall är tillgänglig för moderering, paneldeltagande och projektledning under årets Almedalsvecka.

Foto: Alexandru Baboş Albabos

År efter år har antalet seminarier i Almedalen ökat, men nu kan trenden ha vänt. Förhoppningsvis beror det på att syftet med olika event har börjat ifrågasättas. Många diskussioner kan vara intressanta och nödvändiga att ta i seminarieform, men ibland kanske det är bättre med en workshop eller ett rundabordssamtal för de mest engagerade.

Tell Us kan hjälpa er att projektleda hela event, moderera, delta i panel eller leda workshops. Vi hjälper er gärna med syftet bakom eventet och att hitta rätt personer att bjuda in för just ert budskap.

”Vi är mycket tacksamma för Beas fina modereringsinsats vid vårt EU-seminarium. Publiken gav positiv respons på diskussionen, och hennes sätt att fråga, hålla tråden och sammanfatta bidrog till att det blev ett givande seminarium”
Torbjörn, Klimatriksdagen

Beatrice Rindevall har varit i Almedalen årligen sedan 2013. Hon har projektlett ett flertal stora Almedalsevent, och modererat samt deltagit i paneler varje år.

Läs mer om Beatrice Rindevall här 

I år infaller Almedalsveckan 30 juni- 7 juli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s